Sign in / Register

DIGITAAL GEDREVEN MEERLAAGSE AANPAK

Maak gebruik van onze expertise

Onze kosteneffectieve end-to-end recruitment service stelt ons in staat hogere prestaties en productiviteit te leveren.

Awesome Image
 • Voor werkgevers
 • Werkzoekenden
Vind de juiste IT medewerkers

Stel uw toekomstige talenten veilig met onze expertise

Onze toegewijde IT recruitment professionals stellen ons in staat innovatie te cultiveren door middel van creatieve en betrokken service

 • Awesome Image

  Talent consulting – identificeren en analyseren

 • Awesome Image

  uniek selectieproces

Find Your Right Place

Explore Your Career Path With Stafide

Our expertise and market knowledge helps you identify and analyse your future employer.

 • Awesome Image

  Permanent Opportunities

 • Awesome Image

  Contract Opportunities

Maximaliseer uw wervingsproces met onze expertise

Stafide, waar premium recruitment voldoet aan uw grenzeloze potentieel. Ontgrendel uitzonderlijke prestaties en verbeterde productiviteit met onze premium end-to-end recruitment oplossingen.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Ervaar het verschil tussen onze expertisegedreven aanpak bij Stafide. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we aan uw IT-adviesbehoeften kunnen voldoen en uw organisatie vooruit kunnen helpen.

Onze zorgvuldige aanpak garandeert dat u kandidaten vindt die de benodigde vaardigheden beschikken en naadloos in uw organisatie passen. We presenteren u een shortlist van hooggekwalificeerde individuen, zodat u goed geïnformeerde wervingsbeslissingen kunt nemen.

UITGEBREIDE DESKUNDIGHEID

Diensten

Proactieve talentenwerving

Dankzij ons uitgebreide netwerk, onze geavanceerde tools en platforms hebben we keuze uit een gevarieerde groep kandidaten, zodat u op het juiste moment toegang krijgt tot het juiste talent.

Uitgebreide aanpak

We hanteren een digitaal gestuurde en meerlaagse benadering van recruitment, waarbij we gebruik maken van de allernieuwste technologie en innovatieve strategieën. Dit zorgt ervoor dat we een breed network hebben en de beste kandidaten identificeren die aansluiten bij uw vereisten.

End-to-End Service

Van de initiële werving en screening van kandidaten tot de uiteindelijke selectie en onboading: wij verzorgen elke stap van het recruitment proces.

Waarom voor ons kiezen?

Wij leveren uitmuntendheid door het inhuren van en samenwerken met de beste in de branche.

Op maat gemaakte recruitment strategieën

Wij erkennen dat elke organisatie uniek is en creëren op maat gemaakte recruitment strategieën die aansluiten bij uw specifieke vereisten en bedrijfscultuur.

Gestroomlijnd selectieproces

Ons efficiënte en uitgebreide selectieproces bespaart kostbare tijd en middelen. We screenen en beoordelen kandidaten uitgebreid en voeren diepgaande evaluaties uit om er zeker van te zijn dat ze aan uw verwachtingen voldoen.

Prestaties en productiviteit

Ons doel is niet alleen om de prestaties en de productiviteit van uw organisatie te verbeteren: door toptalent aan te trekken en te zorgen voor een sterke match helpen wij u bij het opbouwen van goed presterende teams die success stimuleren.

Vaak Gestelde Vragen

Voor werkzoekenden

In de rechterbovenhoek van de pagina staat een link “Apply Jobs“. U kunt zich registreren, uw cv uploaden en periodiek uw kwalificatiegegevens wijzigen op het portaal door daarop te klikken.

Ja alles, van het publiceren van je CV tot het vinden van een baan is gratis. Zoek direct uw ideale functie en solliciteer meteen.

Ja, werkzoekenden bij stafide.nl kunnen solliciteren naar banen in verschillende categorieën afhankelijk van hun kwalificaties en ervaringen zoals Full-stack Developer, Senior DevOps Engineer, .NET Cloud Engineer, Computers / IT, Technisch, Academisch, etc.

De kandidaten worden nooit bevooroordeeld. Alle kandidaten krijgen de voorkeur als hun referenties, vaardigheden en cv voldoen aan de behoeften van de organisatie.

Wij bevooroordelen de kandidaten nooit. Alle kandidaten krijgen voorrang op voorwaarde dat hun kwalificaties, vaardigheden en cv overeenstemmen met de vereisten van de werkgever.

Voor werkgevers

STAFIDE is een compleet online vacatureportaal voor recruitment consultants, HR experts en uitzendbureaus, die actief betrokken zijn bij het aannemen van nieuwe kandidaten voor hun klanten, bedrijf of organisatie. Wij hebben energieke werkzoekende profielen over de hele wereld.

Nee, wij dienen een onbeperkt aantal vacatures in voor werkgevers en selecteren en werven vervolgens de juiste kandidaat.

Wij nemen de volledige taak op ons om geschikte werkzoekenden te vinden en de gekozen kandidaten voor uw organisatie te selecteren.

U kunt ons direct bellen op het contactnummer linksboven of ons berichten via het formulier op de contactpagina.

Wij publiceren vacatures namens werkgevers binnen de IT-sector zoals DevOps Engineers, .NET Cloud Engineers, Full-Stack Developers, WordPress Developers, IT Admin, Content Writers etc.

Wat zeggen de mensen?

Het was een geweldige ervaring. Van het begin tot het einde was Stafide recruitment zeer behulpzaam en vriendelijk. Dit IT-adviesbureau is uiterst professioneel.
Stafide
Ontwerper
Mijn ervaring met Stafide recruitment IT consultancy heeft mij boven verwachting tevreden gesteld. Ik was op zoek naar een goede vaste baan.
Stafide
Manager
In mijn reis om mijn baan in het Verenigd Koninkrijk te krijgen, vind ik dat STAFIDE het wervingsbureau is dat hun kandidaten voorbereid om te slagen in hun sollicitaties. Top job portaal in Nederland.
Stafide
Ondersteuning

Meer mensen die zeggen over Stafide

LEES MEER REVIEWS OVER STAFIDE

Ondersteunende partners

Technologie wordt aangedreven door toonaangevende merken
WE HOREN GRAAG VAN JE!

Locatie

 • Awesome Image

  Location

  Burgemeester Haspelslaan 61,
  1181NB Amstelveen,
  Nederland

 • Awesome Image
 • Awesome Image

  Kantooruren

  Ma - Vr : 9:00 uur to 5:00 uur
  Za en zo: gesloten

Our website uses cookies to provide your browsing experience and relavent informations.Before continuing to use our website, you agree and accept of our Cookie Policy and Privacy