Sign in / Register

OVER STAFIDE

We bieden een oplossing voor werkgevers om kandidaten aan te nemen en werkzoekenden om aangenomen te worden.

WHO WE ARE?

Stafide, opgericht en beheerd door een expat, is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde vacaturebank voor internationale werknemers. Met de meest recente vacatures ter plaatse biedt Stafide, een toonaangevend wervingsportaal in Nederland, een platform voor zowel internationale werkgevers als werkzoekenden voor het land. Stafide is ontworpen voor meer dan alleen informatiebehoeften en communicatieplatforms. Wij gaan een effectieve dialoog aan en integreren om aan de behoeften van werkzoekenden te voldoen en hun levenskwaliteit te verbeteren.
Om de professionele en academische ambities waar te maken, besloot de oprichter als international om een expat in Nederland te worden. Met de hulp van een sterk team, verrijkte ideeën en eigen ervaring, zetten wij ons meer in voor internationals “all colours, sizes and shapes”.

Laten we voor je werken

Zet je volgende stap naar succes.

Our website uses cookies to provide your browsing experience and relavent informations.Before continuing to use our website, you agree and accept of our Cookie Policy and Privacy