Sign in / Register

Digitaal gedreven meerlagige aanpak

Maak gebruik van onze expertise

Onze kosteneffectieve end-to-end-wervingsservice stelt ons in staat om
hogere prestaties en verhoogde productiviteit te leveren.

Awesome Image
 • For Employers
 • Job Seekers
Huur IT goed in

Stel uw toekomstige talenten veilig door onze expertise.

Onze toegewijde IT Recruitment-professionals stellen ons in staat om innovatie te cultiveren door middel van creatieve en boeiende service.

 • Awesome Image

  Talent Consulting - Identificeren en analyseren

 • Awesome Image

  Uniek selectieproces

Find Your Right Place

Explore Your Career Path With Stafide

Our expertise and market knowledge helps you identify and analyse your future employer.

 • Awesome Image

  Permanent Opportunities

 • Awesome Image

  Contract Opportunities

Vaak Gestelde Vragen

Voor werkzoekenden

In de rechterbovenhoek van de pagina staat een link “Apply Jobs“. U kunt zich registreren, uw cv uploaden en periodiek uw kwalificatiegegevens wijzigen op het portaal door daarop te klikken.

Ja alles, van het publiceren van je CV tot het vinden van een baan is gratis. Zoek direct uw ideale functie en solliciteer meteen.

Ja, werkzoekenden bij stafide.nl kunnen solliciteren naar banen in verschillende categorieën afhankelijk van hun kwalificaties en ervaringen zoals Full-stack Developer, Senior DevOps Engineer, .NET Cloud Engineer, Computers / IT, Technisch, Academisch, etc.

De kandidaten worden nooit bevooroordeeld. Alle kandidaten krijgen de voorkeur als hun referenties, vaardigheden en cv voldoen aan de behoeften van de organisatie.

Wij bevooroordelen de kandidaten nooit. Alle kandidaten krijgen voorrang op voorwaarde dat hun kwalificaties, vaardigheden en cv overeenstemmen met de vereisten van de werkgever.

Voor werkgevers

STAFIDE is een compleet online vacatureportaal voor recruitment consultants, HR experts en uitzendbureaus, die actief betrokken zijn bij het aannemen van nieuwe kandidaten voor hun klanten, bedrijf of organisatie. Wij hebben energieke werkzoekende profielen over de hele wereld.

Nee, wij dienen een onbeperkt aantal vacatures in voor werkgevers en selecteren en werven vervolgens de juiste kandidaat.

Wij nemen de volledige taak op ons om geschikte werkzoekenden te vinden en de gekozen kandidaten voor uw organisatie te selecteren.

U kunt ons direct bellen op het contactnummer linksboven of ons berichten via het formulier op de contactpagina.

Wij publiceren vacatures namens werkgevers binnen de IT-sector zoals DevOps Engineers, .NET Cloud Engineers, Full-Stack Developers, WordPress Developers, IT Admin, Content Writers etc.

We zouden graag van je horen!

Contact ons

 • Awesome Image

  Locatie

  Burgemeester Haspelslaan 61,
  1181NB, Amstelveen,
  The Netherlands

 • Awesome Image
 • Awesome Image

  Kantoortijden

  Maandag – Vrijdag 9:00 – 17:00
  Zaterdag & Zondag : Gesloten

Wat zeggen de mensen?

Het was een geweldige ervaring. Van het begin tot het einde was Stafide recruitment zeer behulpzaam en vriendelijk. Dit IT-adviesbureau is uiterst professioneel.
Stafide
Ontwerper
Mijn ervaring met Stafide recruitment IT consultancy heeft mij boven verwachting tevreden gesteld. Ik was op zoek naar een goede vaste baan.
Stafide
Manager
In mijn reis om mijn baan in het Verenigd Koninkrijk te krijgen, vind ik dat STAFIDE het wervingsbureau is dat hun kandidaten voorbereid om te slagen in hun sollicitaties. Top job portaal in Nederland.
Stafide
Ondersteuning

Meer mensen die zeggen over Stafide

LEES MEER REVIEWS OVER STAFIDE

Supporting Partners

Technology being driven by leading brands

Our website uses cookies to provide your browsing experience and relavent informations.Before continuing to use our website, you agree and accept of our Cookie Policy and Privacy